EEN UNIEKE KANS, EEN UNIEKE LIGGING

Wonen waar ooit de burgemeester zetelde

Kunt u zich voorstellen dat u binnenkort misschien in het gebouw woont, waar u vroeger uw paspoort aanvroeg? Door leegstand was het aanzicht van het gebouw achteruit gegaan, maar daar komt verandering in. Het wordt in één woord prachtig! De buitenzijde ondergaat een restyling, zodat alles er weer verzorgd uitziet. Het bestaande parkje, de vijver en ook het wandelpad blijven behouden. De groenvoorzieningen worden zelfs wat uitgebreid met de komst van een Tiny Forest. 

Het interieur van Het Raadhuis kent u straks niet meer terug, dat wordt helemaal anders. We vertelden u al over de vestiging van zowel de basisschool als de kinderopvang van IKC op polderniveau. Ideaal als u een keer op uw kleinkinderen past. De school en opvang hebben overigens een eigen ingang en parkeerplaats. 

overzicht

De Koop-appartementen

TYPE V1
VERKOCHT


Woonopp.: 87 m2
Buitenruimte opp.: 7 m2
Berging: 11 m2

TYPE V2
VERKOCHT


Woonopp.: 100 m2
Buitenruimte opp.: 7 m2
Berging: 11 m2

TYPE V3
VERKOCHT


Woonopp.: 101 m2
Buitenruimte opp.: 7 m2
Berging: 11 m2

TYPE V4
VERKOCHT


Woonopp.: 125 m2
Buitenruimte opp.: 12 m2
Berging: 13 m2

TYPE V5
VERKOCHT


Woonopp.: 110m2
Dakterras opp.: 107 m2

Berging: 11 m2

TYPE V6
VERKOCHT


Woonopp.: 78 m2
Dakterras: 28 m2

Berging: 7 m2

TYPE V7
OPTIE


Woonopp.: 123 m2
Dakterras 32 m2
Berging 11 m2

TYPE V8
VERKOCHT


Woonopp.: 141m2
Dakterras opp.: 108 m2
Berging: 13 m2

EEN UNIEKE KANS, EEN UNIEKE LIGGING

ONDERHOUDSARM 
en alles gelijkvloers

Aan de voorzijde van het gebouw, op dijkniveau, parkeert u uw auto. Hier bevindt zich eveneens de entree van de appartementen, de trap en liftinstallatie naar de woningen op de 1e verdieping. De acht vrijesector koop appartementen zijn onderhoudsarm en vanzelfsprekend worden er duurzame materialen toegepast. De binnenwanden zijn behangklaar en het plafond is voorzien van spuitwerk. In verschillende ruimtes zoals de gangzones, het toilet en badkamer wordt het plafond verlaagd, zodat al het leidingwerk netjes is weggewerkt. Aan de binnendeurkozijnen, uitgevoerd in gepoedercoat staal, worden opdekdeuren afgehangen. De badkamer is voorzien van tegelwerk tot aan het plafond en sanitair, maar wij kunnen ons voorstellen dat u daarin liever zelf uw keuzes bepaalt. Om die reden bieden wij u de mogelijkheid om uw badkamer uit te kiezen bij Intermat Mijdrecht. Voor het uitkiezen van de keuken kunt u terecht bij Intermat Alphen aan den Rijn.

verkoopinformatie

Drieman Nieuwbouwmakelaars
Alphen aan den Rijn

nieuwbouw@drieman.nl
0172 - 460808

Onwikkelaar en aannemer:
Bolton Renovatie

info@boltongroep.nl  
www.boltongroep.nl

Zegveldse Uitweg 1
3443 JE, Woerden

Aan typefouten kunnen geen rechten worden ontleend.

ontwerp en ontwikkeling www.graphicdesignvastgoed.nl