DE LIGGING
Wegdromen aan het water

EEN UNIEKE KANS, EEN UNIEKE LIGGING

BLIJVEN WONEN IN HET DORP WAAR U ZO VAN HOUDT

In Rijnsaterwoude wonen zo’n 1130 inwoners. Het dorp maakt deel uit van de Gemeente Kaag & Braassem en ligt in de Vierambachtspolder, ten westen van de Braassemermeer. Er zijn twee jachthavens en een zwemstrandje en met het pondje steekt u zo over naar Oude Wetering. Watersporters en zonaanbidders voelen zich hier als een vis in het water. Het uitzicht langs de oever is bij zonsopkomst of zonsondergang sprookjesachtig mooi. Trek uw wandelschoenen aan, haal een koffie to go bij Restaurant 5Elements en wandel naar mooie monumentale gebouwen zoals De Woudse Dom uit 1156 of de Geestmolen uit 1707. Er valt hier zoveel moois te zien. 

ACTIEF IN
EIGEN DORP

In het dorp vinden veel activiteiten plaats. Bij Sportvereniging Rijnsaterwoude en Het Schoolhuis bijvoorbeeld, waar u aan uw conditie kunt werken of juist ontspant tijdens de yogales. Het Schoolhuis is overigens de ontmoetingsplek voor zowel jongeren als 60-plussers. Er vinden klaverjasavonden en cursussen plaats, verder is er o.a. een ouderensoos en het inloopcafé. Voor de dagelijkse boodschappen en een bezoek aan de huisarts kunt u op slechts enkele kilometers afstand terecht in omliggende dorpen, zoals bijvoorbeeld Leimuiden. Dit is een van de grotere dorpen in de gemeente met een winkelcentrum, gezellige dorpskern, terrasjes en restaurants. Voor meer winkelplezier kunt u terecht bij Winkelcentrum Herenhof in Alphen aan den Rijn. 

EEN GROOTS KLEIN DORP

rijnsaterwoude

kilometers mooie fietspaden

BRAASSEMERMEER

Recreatie om de hoek

braassemermeer

vissen, varen, wandelen

CONTACT

Wilt u op de hoogte blijven van dit project? Schrijft u zich dan in via onderstaand formulier en ontvang het laatste nieuws Het Raadhuis.

verkoopinformatie

Drieman Nieuwbouwmakelaars
Alphen aan den Rijn

nieuwbouw@drieman.nl
0172 - 460808

Onwikkelaar en aannemer:
Bolton Renovatie

info@boltongroep.nl  
www.boltongroep.nl

Zegveldse Uitweg 1
3443 JE, Woerden

Aan typefouten kunnen geen rechten worden ontleend.

ontwerp en ontwikkeling www.graphicdesignvastgoed.nl