Duurzaamheid
Nieuw leven voor wat waardevol is

wonen met het oog op een

GEZONDE EN DUURZAME TOEKOMST

Een belangrijk duurzaamheidsaspect van Het Raadhuis is dat het een transformatie project betreft, waarbij bestaande materialen zoveel mogelijk worden hergebruikt. Elk appartement krijgt 4 zonnepanelen. De appartementen worden voorzien van een warmte-terug-win (WTW)installatie. Daarnaast worden de dakterrassen voorzien van sedum dakbedekking, hetgeen dienstdoet als extra isolatie en waterbuffering.  

Het Raadhuis biedt u een unieke mogelijkheid om duurzaam, comfortabel, gelijkvloers en jarenlang onbezorgd te genieten in Rijnsaterwoude. 

Tiny Forest

Positief 
effect op de 
gezondheid

Rondom het gebouw komen diverse speelvoorzieningen en wordt een Tiny Forest aangelegd. Dit is een dichtbegroeid, inheems minibos van ongeveer 200 m². Door er veel verschillende boom- en plantensoorten te poten, ontstaat een biodiversiteit die aantrekkingskracht heeft op kleine zoogdieren, vlinders, vogels en bijen. Het is een geweldige manier om de natuur te beleven en leerzaam voor jong en oud. Het voegt bovendien kleur, geur en leven toe aan uw buurt. 

Deze inspirerende mini-natuurgebiedjes bieden verkoeling tijdens warme dagen. Een Tiny Forest bergt regenwater tijdens hevige buien en haalt CO2 uit de atmosfeer, waardoor de luchtkwaliteit verbetert. En wat dacht u van de positieve effecten (zoals stressvermindering) die dit stukje natuur heeft op de gezondheid? Een Tiny Forest brengt de natuur, kinderen en buurtbewoners dichter bij elkaar. 

OUD WORDT WEER NIEUW

Nederland staat vol met gebouwen die niet meer voldoen aan de huidige normen en eisen op het gebied van energieverbruik, comfort en uitstraling. Slopen en nieuwbouw is een optie, maar wel een enorme kapitaalvernietiging. Daarom kijkt Bolton samen met de opdrachtgever of een bestaand gebouw gerenoveerd kan worden naar de eisen en wensen van de huidige tijd. Soms kan het gebouw zelfs volledig getransformeerd worden door er een nieuwe functie aan toe te kennen. De herontwikkeling van het voormalige gemeentehuis van Rijnsaterwoude naar een multifunctioneel gebouw met appartementen is zo’n transformatie.

Bij een transformatie zoals Het Raadhuis worden bestaande materialen zoveel mogelijk worden hergebruikt.

Verder krijgt elk appartement krijgt 4 zonnepanelen. De appartementen worden voorzien van een warmte-terug-win (WTW)installatie. Daarnaast worden de dakterrassen voorzien van sedum dakbedekking, hetgeen dienstdoet als extra isolatie en waterbuffering. 

Het Raadhuis biedt u een unieke mogelijkheid om duurzaam, comfortabel, gelijkvloers en jarenlang onbezorgd te genieten in Rijnsaterwoude.

CONTACT

Wilt u op de hoogte blijven van dit project? Schrijft u zich dan in via onderstaand formulier en ontvang het laatste nieuws Het Raadhuis.

verkoopinformatie

Drieman Nieuwbouwmakelaars
Alphen aan den Rijn

nieuwbouw@drieman.nl
0172 - 460808

Onwikkelaar en aannemer:
Bolton Renovatie

info@boltongroep.nl  
www.boltongroep.nl

Zegveldse Uitweg 1
3443 JE, Woerden

Aan typefouten kunnen geen rechten worden ontleend.

ontwerp en ontwikkeling www.graphicdesignvastgoed.nl